У Рівному відбулося відкриття салону Sadolin

У Рівному відкрився салон Sadolin - салон професійних лакофарбових виробів.

Він став першим торговим центром цієї марки у місті та дев'ятим в Україні.
Відкриття салону відбулося 10 серпня, за адресою Гагаріна, 18-Б. Під час урочистої частини гості мали змогу познайомитись з перевагами високоякісного лакофарбового покриття, розширити свої знання у підборі квітів для декору та самостійно попрацювати найсучаснішими фарбами.

Гостей вітав директор з маркетингу компанії Farba Trade Professional Андрій Назаренко (Farba Trade Professional ексклюзивний Дистриб'ютор в Україні брендів Sadolin, Pinotex компанії AkzoNobel), - «У наших салонах представлена ​​продукція світового концерну & AkzoNobel. Це Sadolin & Pinotex - основні торгові марки, а також, шпалери і покриття для підлоги. Унікальність та суть формату – надати клієнту в одному торговому центрі всі послуги зі створення інтер'єру». Він розповів про основні переваги формату салонів Sadolin: різноманітність товарів, максимальний рівень якості та сервісу, про приємну та комфортну атмосферу, створену для відвідувачів салонів.

Відмінністю фарб ТМ Sadolin є те, що вони економічні та довговічні при використанні. «Вони зберігають колір і всі властивості фарби протягом довгих років. У салоні також представлений новий революційний продукт - фарба Sadolin Easy Care - це грязе- і вологовідштовхувальна фарба, що миється, стійка до тертя »- розповідає представник концерну Akzo Nobel, Володимир Шевченко.
При цьому продукція салону поєднує в собі якість та безпеку. «У дітей, дорослих, астматиків, коли вони знаходяться в приміщенні з пофарбованими стінами нашими фарбами, не проявляється жодних алергічних реакцій» – продовжує Володимир Шевченко.

Цінова політика тут також виважена. Адже вартість продукції відповідає її експлуатаційним властивостям. Якщо перевести ціну фарби на площу використання, то клієнт сам зрозуміє наскільки вона економічна у витраті нанесення та термінах експлуатації. Ще є плюси: вона екологічно безпечна і відповідає європейським нормам якості» - розповідає директор салону, Андрій Ярошик

Покупці, які прийшли цього дня в магазин, добре знають продукцію цієї фірми і відгуки тільки позитивні. «Ми часто користуємось різними фарбами. І фарби ТМ Sadolin відрізняються високоякісними властивостями, вони не тріскають з часом, і не змиваються, вони є більш стійкими порівняно з бюджетними фарбами інших виробників», - ділиться досвідом майстер з ремонтних робіт Галина Залізнюк.

А за потреби відвідувачі безпосередньо в салоні зможуть отримати консультацію досвідченого дизайнера або пораду консультанта торгового залу.

Випробувати фарби можна було вже під час презентації. Гості салону Sadolin могли спробувати їх як на живих моделях – зробити боді-арт, так і на картонному макеті вдома. Також під час презентації салону було організовано для відвідувачів лотерея, в якій можна було виграти фарбу та іншу сувенірну продукцію від виробника. А на завершення вечора на всіх гостей чекав фуршет, який своїми оригінальними закусками та благородними напоями доповнив святкову атмосферу заходу.

 

Салон  Sadolin розташований в Рівному за адресою Гагаріна, 18-Б
Тел. +38 (067) 191 67 37, +38 (098) 367 10 36, +38 (096) 960 46 92 www. sadolin-id.com