Семінари для майстрів у Києві від ТМ Ft professional

У Салоні фарб Sadolin в Києві 5 та 7 вересня професійні майстри мали нагоду прослухати два семінари присвячених продукції української ТМ Ft professional

  • СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «Украiнськi системи оздоблення преміальної якості Ft professional. Презентація технологiчних новинок вiд ФАРБА ТРЕЙД ПРОФЕШНЛ»

  • СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «КОЛЕКЦIЯ DECOLINE – ШЛЯХ ВIД «ПРОВАНСУ» ДО «МОДЕРНУ». ПРОСТЕ ВТIЛЕННЯ ЧУДОВИХ МРIЙ.»

Ми всі розуміємо, що підчас війни яка триває у нашій країні важко знайти час та настрій відвідувати такі семінари, але ми і наші друзі майстри впевнені, що необхідно працювати та навчатися, щоб вносити свій вклад у відбудову нашої держави и розвиток економіки. Ми сподіваємося що наші якісні продукти українського виробництва Ft professional допоможуть нам відбудувати та покращити нашу Україну.

На семінарі наш професійний технолог Андрій Осіпов розповів про новинки в асортименті продукції, якісну систему оздоблення преміальної якості, та презентував нову лінійку декоративних фарб та штукатурок DECOLINE від Ft professional.

Майстри мали змогу власноруч спробувати попрацювати с фарбами та штукатурками, дізналися про нові способи роботи з оздоблювальними матеріалами, цікаві приклади взаємодії з виробниками та замовниками на об'єкті, унікальні свойства продуктів Ft professional.

По завершені семінарів гості отримали подарунки зразки продукції для особистого тестування на об’єктах та сертифікати що вони пройшли навчальний курс по роботі з матеріалами Ft professional.